Szállítás,Fizetés

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Konyhagép Áruház Szeged

 

Vevő a megvásárolt terméket átveheti személyesen Vállalkozó 6723 Szeged, Római körút 31. szám alatt található Front Design üzlethelyiségében vagy kérheti annak kiszállítását az általa megadott címre.

A termékek házhoz szállítását a Vállalkozó munkatársai végzik. A kiszállítási idő raktáron lévő termék esetén a megrendelést követő 5 munkanapon belül valósul meg. Amennyiben vevő olyan terméket vásárol, amely aktuálisan nincs raktáron a Vállalkozásnál, úgy a kiszállítás a megrendelés leadásától számított 3 héten belül történik meg.

A termék kiszállításának pontos idejét a Vállalkozás munkatársai minden esetben pontosan leegyeztetik a Vevővel.

A kiszállítás költségei az alábbiak szerint alakulnak:

  • Szeged területén ingyenes.
  • 300.000,-Ft értékű vásárlás alatt 5.000,-Ft.
  • 300.000,-Ft értékű vásárlás felett ingyenes.

 

A szállítási díj a megrendelt termék(ek) megadott címre történő házhoz szállítását foglalja magában, az épületen belül történő mozgatását nem!

Vevő az alábbi fizetési módok közül választhat a termék megvásárlása során:

  •  Készpénzben

A megrendelt termékek 6723 Szeged, Római körút 31. szám alatt található Front Design üzlethelyiségében történő személyes átvétele vagy a Vállalkozó munkatársai által történő kiszállítás során.

  •  Banki előreutalással

Vásárló a számlavezető bankjában tud részünkre átutalást indítani, vagy közvetlenül bankszámlánkra is befizetheti az összeget bármelyik K&H Bankban. FRONT-MŰVEK Kft. 10402812-28100618-00000000

Konyhagép Áruház Szeged

“Minőségi beépített konyhagépek értékesítése beüzemeléssel egy kézből, garanciával Szegeden!”