Gyakran ismételt kérdések

Konyhagép Áruház Szeged

Miért a Frontdesign?

Mert ahogy szlogenünk is mondja “Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!” a több generációs tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítva olyan konyhabútorokat készítünk melyek teljes mértékben megfelelnek az igényeknek.

További információkért látogasson el Konyhabútor Stúdiónk honlapjára.

Konyhagép Áruház Szeged

Frontdesign Konyhabútor Stúdió Szeged

http://www.frontdesign.hu

Konyhagép Áruház Szeged

A konyhabútor gyártó Szeged?

Igen. Saját gyártóegységgel rendelkezünk, ahol a konyhabútorok gyártását végezzük. Így a tervezéstől a gyártás folyamatán át a beépített konyhabútor beszereléséig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A konyhabútorokon kívül tömörfa bútor gyártásával és beépített konyhagépek forgalmazásával is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Miért ezeket a típusokat forgalmazzák?

Az általunk gyártott prémium minőségű konyhabútorok mellé egy szintén prémium minőségű konyhagép családot kerestünk és ezt az Electrolux csoport termékeiben (Electrolux,AEG) találtuk meg.

Miben különbözik a Frontdesign konyhagép ajánlata a nagy áruházláncok ajánlataitól?

A mi üzletünk konyhabútor stúdió, ezért az Electrolux csoport kiemelt partnereként tudjuk prémium termékeit jó áron ajánlani vásárlóink konyhabútorába legyen az beépített vagy szabadon álló konyhagép.

Vehetek csak konyhagépet?

Természetesen lehetőség van csak gépek vásárlására, de ha nálunk rendeli meg minőségi konyhabútorát, teljes körű szolgáltatást kap a tervezéstől a beszerelésig és mindezt egy helyi gyártótól Szegeden.

Minőségi beépíthető konyhagépek értékesítése beszerelése egy kézből, garanciával Szegeden!